Sejler App

Her kan du finde de mest populærere app til din sejlads.

Sejlads

Sejlguide er en simpel sejler app med de grundlæggende søvejsregler. En hjælp til dit duelighedsbevis eller speedbådskørekort
App store             Android

Keep Saliling. Denne app gør det muligt for dig at optage og tage billeder under ruten. Herefter bliver det lagt op på din gratis konto på Keepsailing.net
App store          Android            Keep Sailingnet  

Ship finder, denne app viser fartøjer på vandet, som bevæger sig, på et verdenskor
App store            Android


Navigation

Navionics er verdens mest populære marine app! blandt sejlere, fiskere og dykkere. Find de samme detaljerede søkort som på de bedste GPS plottere.
App store            Android         Navionics

iSailor er et prisbelønnet navigationssystem til sejlere og nem at bruge. Her finder du alle de nødvendige funktioner som du har behov for når du sejler.
App store          Android          Isailor 

Tursejler fra Dansk Sejlunion giver dig masser af muligheder og indeholder oplysninger om faciliteter, priser og havnekort over hver enkelt havn
App store           Android

Vejr

DMI Vejr giver Danmarks Meteorologiske Institut dig hele verdens vejr direkte i lommen. Uanset, hvor du er i verden.
App store           Android

Yr indeholder vejrudsigter, tekstlige prognoser, Meteogrammer og ekstremt vejr advarsler. Real-time nedbør prognose for udvalgte steder.
App store          Android

Sejladsudsigten gør det muligt at se den seneste vejrudvikling på havnen, stranden eller kapsejladsbanen, med din smartphone eller tablet.
App Store          Android

Med SejlSikkert App kan du tjekke strøm- og vindforhold på havet og få information om farvandsadvarsler og skydeøvelser.
App store          Android

No votes yet.
Please wait...